Μετεκτυπωτικές Εργασίες

Τα επόμενα στάδια της παραγωγής

Finishing

Μετεκτυπωτικές εργασίες είναι όλες οι εργασίες που γίνονται μετά την εκτύπωση: Ξακρίσματα, προστατευτικά βερνίκια UV, επικολλήσεις, τελάρα,πλαστικοποίηση, stand παρουσιάσεων, συσκευασία και αποστολή κ.α. Μπορούμε να αναλάβουμε από τα πιο απλά μέχρι απαιτητικά και σύνθετα projects.

Επικολλήσεις

Οι σύγχρονες τεχνικές παρουσίασης των φωτογραφιών σας δεν είναι πλέον προνόμιο των μουσείων και των γκαλερί. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε αυτές τις μεθόδους σε όλους με την απαράμιλλη ποιότητα και εξυπηρέτηση της Prolab. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να μετατρέψετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες σε πραγματικά έργα τέχνης έτοιμα να αναρτηθούν στον τοίχο σας. Είτε είστε επαγγελματίας φωτογράφος και θέλετε να εμπλουτίσετε τα προϊόντα σας, είτε ψάχνετε λύση για την διακόσμηση της εταιρίας ή του καταστήματος σας στην Prolab έχουμε την λύση.

About Image
About Image
About Image
About Image
About Image
About Image

Πλαστικοποιήσεις

Έχουμε την δυνατότητα να πλαστικοποιήσουμε τις φωτογραφίες σας σε διάφορες υφές και σε μέγιστο πλάτος τα 150 cm. Οι πλαστικοποιήσεις που παρέχουμε καλύπτουν ενα μεγάλο φάσμα της εκτυπωτικής αγοράς. Πλαστικοποιήσεις με υφή κατάλληλες για φωτογραφικά άλμπουμ κα, πλαστικοποίηση δαπέδου για διαφημιστική προβολή, πλαστικοποιήση extra clear για παρουσίαση εκθέσεων (κυρίως σε εξωτερικό χώρο).

Σπρέι / Βερνίκια UV

Σε όλες τις εκτυπώσεις που κάνουμε σε Fine Art χαρτιά φιξάρουμε με ένα ειδικό σπρέι για μεγαλύτερη προστασία από τις δαχτυλιές και τη φθορά του χρόνου. Για τους καμβάδες μπορείτε να επιλέξετε επίστρωση με βερνίκι. Καταπολεμά το φαινόμενο του σπασίματος στις άκρες του καμβά, κατά την διαδικασία του τελαρώματος και την φθορά του στο χρόνο. Είναι αδιάβροχο και δεν αφήνει δαχτυλιές.

Προστατεύει τις εκτυπώσεις σας σε καλλιτεχνικά (fine art) χαρτιά απο εξωτερικές επιρροές. Το spray αφήνει ένα λεπτό φιλμ πάνω στο χαρτί, χωρίς όμως να μεταβάλλεται η δομή του χαρτιού. Προστατεύει και διατηρεί την λαμπρότητα των χρωμάτων αποτρέποντας πιθανό ξεθώριασμα με την πάροδο του χρόνου.

Προστατευτικό ματ UV βερνίκι για τους καμβάδες σας. Αυτό το βερνίκι έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα των καμβάδων στο φως , την υγρασία και τις γρατζουνιές. Είναι διάφανο και δεν επηρεάζει καθόλου την υφή του καμβά.

Διαφημιστικά Stands

Διαφημιστικά Stands

Σταντ προώθησης για οποιαδήποτε διαφημιστική προβολή. Εταιρική παρουσίαση, συνέδριο, κατάστημα κ.α Πολύ εύκολη τοποθέτηση. Έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε κάποια στιγμή μόνο την εκτύπωση και να χρησιμοποιηθεί ο ίδιος μηχανισμός. (προϋποθέτει ο μηχανισμός να είναι σε καλή κατάσταση). Διαθέσιμο σε δύο σχέδια. Συνοδεύονται με υφασμάτινη τσάντα μεταφοράς.

Εκτύπωση σε υψηλής ποιότητας banner 85x200 cm.
Ανθεκτική βάση απο αλουμίνιο. Το banner τυλίγεται στην βάση και αποθηκεύεται σε υφασμάτινη τσάντα μεταφοράς. Κατάλληλο για διαφημιστική προβολή σε συνέδρια, εκθέσεις κ.α

Εκτύπωση σε υψηλής ποιότητας banner 60x160 cm.
Εύκολη συναρμολόγηση με αλουμινένιες μπάρες, αποθηκεύεται σε υφασμάτινη τσάντα μεταφοράς, εξαιρετικά οικονομικό. Κατάλληλο για διαφημιστική προβολή σε συνέδρια εκθέσεις κ.α

Συσκευασία / Αποστολή

Συσκευασία / Αποστολή

Αναλαμβάνουμε την ασφαλή συσκευασία και αποστολή των έργων σας, σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ειδικές κατασκευές για εκθέσεις που πρέπει να ταξιδέψουν με ασφάλεια και ταχύτητα.