Ψηφιακά Αlbums

Από παραδοσιακούς τεχνίτες
και τεχνολογία αιχμής

Digital Albums

Η εκτύπωση των άλμπουμ με φωτογραφικό χαρτί, γίνεται σε μηχανήματα της Durst. Σε κάθε άλμπουμ που τυπώνουμε, γίνονται οι απαραίτητες χρωματικές και τονικές διορθώσεις σε σταθμούς Sigma της Durst, με custom ICC profile και πλήρη διαχείριση χρώματος για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Η εκτύπωση γίνεται στα καλύτερα φωτογραφικά χαρτιά Fuji / Kodak σε ματ - γυαλιστερό - μεταλλικό και silk.

Fine Art Albums

Η εκτύπωση των άλμπουμ με Fine Art χαρτί γίνεται στον Epson SureColor P10000. Σε κάθε άλμπουμ που τυπώνουμε, γίνονται οι απαραίτητες χρωματικές και τονικές διορθώσεις για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Η εκτύπωση γίνεται στα καλύτερα Fine Art χαρτιά της Hahnemuhle. Photo Rag χαρτί με ματ υφή και Fine Art Baryta με γυαλιστερή υφή. Οι εκτυπώσεις φιξάρονται με ειδικό spray της Hahnemuhle για μεγαλύτερη αντοχή.

Collections

Metal

Metal Collection

Η σειρά Metal διαθέτει υπέροχα μεταλικά στοιχεία  σε διάφορες αποχρώσεις, κατάλληλα για εκτύπωση και χάραξη. Θα βρείτε διάφορους συνδυασμούς με μοναδικής αισθητικής υφάσματα και δερματίνες. Όλα τα μεγάλα άλμπουμ (30x60-35x70-30x80) συνοδεύονται με ξύλινο κουτί Prolab. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα πακέτο που να περιλαμβάνει και συνοδευτικά άλμπουμ, θήκες usb, photobox κ.α όμοια με το εξώφυλλο του άλμπουμ.

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα
Luxury

Luxury Collection

Η σειρά Luxury αποπνέει την πολυτέλεια σε κάθε της διακοσμητική λεπτομέρεια. Μοναδικής ποιότητας λινά μεταξωτά υφάσματα, τεχνοδέρματα κ.α. Ιδανική επιλογή για να παρουσιάσετε την δουλειά σας. Όλα τα μεγάλα άλμπουμ (30x60-35x70-30x80) συνοδεύονται με ξύλινο κουτί Prolab. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα πακέτο που να περιλαμβάνει και συνοδευτικά άλμπουμ, θήκες usb, folios, photobox κ.α όμοια με το εξώφυλλο του άλμπουμ.

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα
Acrylic

Acrylic Collection

Η σειρά Acrylic διαθέτει υπέροχα χρωματιστά και διάφανα ακρυλικά γυαλιά με ιδιαίτερα σχέδια. Εκτύπωση UV απευθείας πάνω στο υλικό με υφή, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αυτή η σειρά προσφέρει επίσης πολυτελείς κασετίνες όμοιες με το εξώφυλλο του άλμπουμ και κλείσιμο με μαγνήτη. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα πακέτο που να περιλαμβάνει και συνοδευτικά άλμπουμ, θήκες usb, folios, photobox κ.α όμοια με το εξώφυλλο του άλμπουμ.

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα
Wooden

Wooden Collection

Η σειρά Wooden διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας ξύλα σε 4 χρώματα. Φυσικό – Σκούρο – Πράσινο – Σκούρο ματ. Αυτή η σειρά προσφέρει άλμπουμ μοναδικής αισθητικής, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών σας. Όλα τα μεγάλα άλμπουμ (30x60-35x70-30x80) συνοδεύονται με ξύλινο κουτί Prolab. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα πακέτο που να περιλαμβάνει και συνοδευτικά άλμπουμ, θήκες usb, photobox κ.α όμοια με το εξώφυλλο του άλμπουμ.

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα
Linen

Linen Collection

Η σειρά Linen διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από λινά υφάσματα μοναδικής αισθητικής. Υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί με φωτογραφία, πασπαρτού, επιχρισμένα χαρτιά κ.α. Αυτή η σειρά πραγματικά θα σας μαγέψει. Όλα τα μεγάλα άλμπουμ (30x60-35x70-30x80) συνοδεύονται με ξύλινο κουτί Prolab. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα πακέτο που να περιλαμβάνει και συνοδευτικά άλμπουμ, θήκες usb, folios, photobox κ.α όμοια με το εξώφυλλο του άλμπουμ.

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα
Minimal

Minimal Collection

Η σειρά Minimal διαθέτει λιτή διακόσμηση με μοναδικό στυλ που θα σας γοητεύσει. Λινά μεταξωτά υφάσματα, μέταλλα κ.α Αυτή η σειρά προσφέρει επίσης μοναδικής αισθητικής πολυτελείς κασετίνες για την παρουσίαση της δουλειά σας, έτσι όπως της αξίζει, ''σαν έργο τέχνης''. Επιλέξτε κάποιο σχέδιο για το άλμπουμ σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ενα πακέτο που να περιλαμβάνει και συνοδευτικά άλμπουμ, θήκες dvd, folios, κ.α όμοια με το εξώφυλλο του άλμπουμ.

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα
Pop Art

Pop Art Collection

Η σειρά Pop Art  διαθέτει υπέροχα λινά υφάσματα και μοναδικά επιχρισμένα χαρτιά σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Αυτή η σειρά προσφέρει μ οναδικά άλμπουμ προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών σας. Όλα τα άλμπουμ Prolab συνοδεύονται με κουτί όμοιο του εξωφύλλου. Επιλέξτε κάποιο σχέδιο για το άλμπουμ σας. Μπορείτε επίδης να δημιουργήσετε ενα πακέτο που να περιλαμβάνει και συνοδευτικά άλμπουμ θήκες usb, folios κ.α όμοια με το εξώφυλλο του άλμπουμ.

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα
Couture

Couture Collection

Η σειρά Couture διαθέτει όμορφα υλικά με ζωντανά χρώματα σε υπέροχους συνδυασμούς. Αυτή η σειρά προσφέρει μοναδικά άλμπουμ, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών σας. Όλα τα άλμπουμ Prolab συνοδεύονται με κουτί όμοιο του εξωφύλλου. Επιλέξτε κάποιο σχέδιο για το άλμπουμ σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ενα πακέτο που να περιλαμβάνει και συνοδευτικά άλμπουμ, θήκες dvd, folios, κ.α όμοια με το εξώφυλλο του άλμπουμ.

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα

Δημιουργικό

Εκτύπωση

Βιβλιοδεσία

Συσκευασία

Προϊόντα όπως τα επιθυμείτε

Η ποιότητα μας δεν σταματά στην εκτύπωση
τα καλύτερα υλικά με μέγιστη τεχνογνωσία

Υλικά Βιβλιοδεσίας

Το εργαστήριο μας αναλαμβάνει τη βιβλιοδεσία ψηφιακών άλμπουμ χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και μέγιστη τεχνογνωσία. Διατίθεται ποικιλία εξωφύλλων με φωτογραφία, δερματίνες, παράθυρα, ραφές κλπ.

Δείτε περισσότερα

μία μεγάλη και πρωτότυπη γκάμα δημιουργικών

Δημιουργικό Στάδιο

Το δημιουργικό τμήμα της Prolab μπορεί να αναλάβει και το δημιουργικό "στήσιμο" -creative layout- των ψηφιακών σας albums. Η διαδικασία του σχεδιασμού γίνεται με γνώμονα την ανάδειξη των μοναδικών φωτογραφιών σας.

Δείτε περισσότερα

από τα πιο σημαντικά βήματα για την προώθηση

Παρουσίαση

Η παρουσίαση είναι από τα πιο σημαντικά βήματα για την προώθηση της δουλειάς σας. Εδώ θα βρείτε λύσεις για συνοδευτικά προϊόντα που θα την αναδείξουν. Θήκες dvd/usb, Folios με πασπαρτού, κουτάκια φωτογραφιών με και χωρίς πασπαρτού κ.α τα οποία εμπλουτίζουμε συνεχώς.

Δείτε περισσότερα

χειροποίητο κουτί Prolab

Συσκευασία

Όλα τα άλμπουμ Prolab παραδίδονται σε χειροποίητο κουτί από σκληρό χαρτόνι όμοιο με το εξώφυλλο του άλμπουμ. Τα μικρά (συνοδευτικά) άλμπουμ παραδίδονται σε οικολογικό κουτί Prolab.

Δείτε περισσότερα