Σχετικά με εμάς

πρωτοβουλία στις προκλήσεις της τεχνολογίας

η φωτογραφία σε άλλη διάσταση...

Η ProLab αναπτύσσει και προωθεί την πρωτοβουλία στις προκλήσεις της τεχνολογίας, εγγυάται τη συνέπεια και στοχεύει στο βέλτιστο αποτέλεσμα, μετά το κλικ.

H Εταιρία

Kαλύπτουμε όλες τις ανάγκες του σύγχρονου φωτογράφου

Η PROLAB αποτελεί τον έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργάτη του σύγχρονου επαγγελματία της εικόνας. Η εταιρία μας με έδρα τη Θεσσαλονίκη αποτελεί σήμερα ένα one stop shop για τους επαγγελματίες του κλάδου σε όλη την Ελλάδα. Έχοντας θέσει ως στόχο την άρτια ποιότητα σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική εξυπηρέτηση, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου φωτογράφου. Η Prolab είναι από τις λίγες εταιρίες στον χώρο της, που μπορεί να οραματιστεί και ταυτόχρονα να υλοποιήσει κάθε εργασία, που αφορά στην εκτύπωση και στην παρουσίαση της φωτογραφίας.

Η PROLAB στη σημερινή της μορφή αποτελεί την συνένωση της μακρόχρονης εμπειρίας αλλά και της τεχνογνωσίας με τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας. Οι εγκαταστάσεις του εργαστηρίου αποτελούνται από ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και με συνεχώς αναβαθμιζόμενο λογισμικό. Κάθε στάδιο παραγωγής ξεκινάει και ολοκληρώνεται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της Prolab. Η αποφυγή διάσπασης της ροής εργασίας εξοικονομεί σημαντικούς πόρους, αλλά κυρίως συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία ενός άρτιου τελικού αποτελέσματος.

 

Προϊόντα Και Υπηρεσίες

Επικοινωνήστε για πληροφορίες, δείγματα, προωθητικό υλικό.

Η PROLAB προσφέρει εκτύπωση φωτογραφιών σε μικρές και μεγάλες διαστάσεις, κατασκευή ψηφιακών άλμπουμ, επεξεργασία φωτογραφιών, finishing καθώς και μια σειρά προϊόντων λιανικής. Σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, την αποστολή αρχείων μέσω ftp, την εξυπηρέτηση σε θέματα διαχείρισης χρώματος και calibration, τις παραδόσεις με συχνά δρομολόγια με μηχανή και αυτοκίνητο, αλλά και πολλές άλλες βοηθητικές υπηρεσίες, κάνουν το εργαστήριο της PROLAB βασικό συνεργάτη του επαγγελματία φωτογράφου.

Η φιλοσοφία μας

Με σταθερή πολιτική το σεβασμό στον πελάτη, η φιλοσοφία της prolab έγκειται στην ανώτατη ποιότητα εργασίας. Κι όταν λέμε ποιότητα εργασίας δεν εννοούμε μόνο την ποιότητα εκτύπωσης αλλά τη συνολική αντιμετώπιση του πελάτη και των εργασιών του: από το ξεκίνημα της ανάθεσης στη διαδικασία που ακολουθείται στα εξειδικευμένα εργαστήρια μέχρι το τελικό στάδιο της παράδοσης. Η ProLab αναπτύσσει και προωθεί την πρωτοβουλία στις προκλήσεις της τεχνολογίας, εγγυάται τη συνέπεια και στοχεύει στο βέλτιστο αποτέλεσμα, μετά το κλικ. Γιατί η prolab έρχεται μετά το κλικ... Και γιατί μετά την prolab, η φωτογραφία περνάει σε άλλη διάσταση!

Οι άνθρωποι μας

Το προσωπικό μας αποτελεί τη κινητήρια δύναμη σε ό,τι κάνουμε, ό,τι είμαστε σήμερα και ό,τι φιλοδοξούμε να γίνουμε.
Prolab Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε περισσότερα για τις προσφορές, εταιρικά νέα και εκδηλώσεις μας.