Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Προσφέρουμε εκτυπώσεις αξεπέραστης ποιότητας
T-shirt Printing

T-SHIRT PRINTING

Άλλο ένα όπλο για τους συνεργάτες μας!

Direct to Garment (εκτύπωση απευθείας σε είδη ένδυσης).
Με τελευταίας γενιάς εκτυπωτή 8 χρωμάτων + λευκό και επιφάνεια εκτύπωσης 45x60cm, μπορούμε να εκτυπώσουμε σε t-shirt, μπλουζάκια τύπου polo, τσάντες και άλλα προϊόντα από βαμβακερό ύφασμα. Με την χρήση λευκής μελάνης έχουμε την δυνατότητα να εκτυπώσουμε σε οποιοδήποτε χρωματιστό ύφασμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείγματα προωθητικό υλικό κτλ. επικοινωνήστε μαζί μας!

UV Printing

UV Printing

Νέα Υπηρεσία

Μπορούμε να τυπώσουμε τα πάντα σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Με το καλύτερο UV printer της αγοράς στην κατηγορία του, μέγιστη διάσταση εκτύπωσης 31x46. Εξαιρετική ποιότητα αναπαραγωγής χρωμάτων με μέγιστη ανάλυση 1440x1440dpi. Με δυνατότητα απευθείας εκτύπωσης σε μια πληθώρα υλικών όπως: ξύλο, ακρυλικό, αλουμίνιο, γυαλί, δέρμα, ύφασμα κ.α. και μέγιστο πάχος υλικού τα 7cm. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι η χρήση λευκού μελανιού η οποία μας επιτρέπει να τυπώνουμε σε οποιαδήποτε σκούρα επιφάνεια, καθώς επίσης και η χρήση βερνικιού mat ή gloss που δίνουν στις εκτυπώσεις μας μια ιδιαίτερη ανάγλυφη υφή.

Δείγματα δουλειάς θα δείτε στις νέες Albums Collections.

Durst

Durst Theta 50

C-type Durst

Φωτογραφική εκτύπωση σε Durst Theta με μέγιστη ανάλυση 1200dpi. Εκτύπωση σε φωτοευαίσθητα χαρτιά με τρία λέιζερ (R,G,B). Κορυφαίας ποιότητας εκτύπωση με μεγάλη ευκρίνεια και πυκνότητα, μέγιστο πλάτος 50cm. Ο όρος c-print χρονολογείται στα 1950 όταν η KODAK παρουσίασε για πρώτη φορά ένα φωτοευαίσθητο χαρτί με την ονομασία type-c. Το όνομα παρέμεινε στην ψηφιακή εποχή με την τεχνολογία της Durst και της OCE (LightJet). Η διαδικασία στην ψηφιακή εκτύπωση δεν διαφέρει με την αναλογική, και εδώ έχουμε το φωτοευαίσθητο υλικό (χαρτί, φιλμ, διαφάνεια) το οποίο εκ φωτίζεται από τρία λέιζερ (RGB) και εν συνεχεία εμφανίζεται σε χημικά.

Σε όλες τις επαγγελματικές φωτογραφίες και τις μεγεθύνσεις, γίνεται χρωματική επεξεργασία σε σταθμούς SIGMA της DURST με ICC profiles και πλήρη διαχείριση χρώματος.
*Χαρτιά: mate, glossy, silk, metallic

  • Χαρτιά: mate, glossy, silk, metallic
Digital Offset

KONICA MINOLTA bizhub PRESS C1070

Το ζητήσατε και σας το προσφέρουμε

Στην εταιρία μας επιπλέον, προσφέρουμε εκτυπώσεις εντύπων, επαγγελματικών καρτών, Photobooks, επιστολόχαρτων, ευχετήριων καρτών, προωθητικών εντύπων, αφισών κ.α. Με το καλύτερο ψηφιακό πιεστήριο της αγοράς στην κατηγορία του, Konica Minolta Bizhub Press C1070. Εξαιρετική ποιότητα αναπαραγωγής χρωμάτων με ανάλυση 1200x1200dpi και υψηλή ταχύτητα παραγωγής. Μέγιστη διάσταση εκτύπωσης A3+ (32x48cm) και μέγιστο βάρος χαρτιού 300gsm.

Προϊόντα
Minilab

FujiFilm Frontier 390

Ψηφιακό minilab με μεγάλη ταχύτητα εκτύπωσης, άριστη ευκρίνεια και ακριβείς χρωματικές διαβαθμίσεις. Εκτυπώσεις σε όλους τους τύπους χαρτιών. Laser εκτυπωτής. Τα χημικά που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Χαρτιά: lustre, glossy, silk, metallic

Fujifilm Frontier LP 7700

Ψηφιακό μηχάνημα επεξεργασίας εικόνας υψηλής ταχύτητας με μεγάλη παραγωγικότητα και υψηλού επιπέδου απόδοση στις φωτογραφικές εκτυπώσεις. Ψηφιακή έκθεση με solid state lasers υψηλής ευφυίας, στα 300dpi. Απαλή διαβάθμιση χρωμάτων που επιτρέπει μικρορυθμίσεις ακριβείας για αποτελέσματα εντυπωσιακά. Οι εκτυπώσεις γίνονται σε χαρτιά lustre, glossy, silk, metallic, Τα χημικά που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Χαρτιά: lustre, glossy, silk, metallic
Fine Art

Fine Art

Στην Prolab προσφέρουμε εκτυπώσεις αξεπέραστης ποιότητας.

Με τους τελευταίας γενιάς pigment εκτυπωτές 12 χρωμάτων και ανάλυση 2400dpi (μέγιστο πλάτος εκτύπωσης 152εκ.), την διαχείριση χρώματος (Color Management) σε όλα τα στάδια και τα καλύτερα υλικά στην παγκόσμια αγορά, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το αποτέλεσμα που θα πάρετε είναι αυτό ακριβώς που ζητήσατε.

Fine Art αρχειακά χαρτιά, matte και gloss με ιδιαίτερη υφή και διαφορετικό βάρος. Yψηλή χρωματική ακρίβεια, πυκνότητα και ευκρίνεια εικόνας, καθώς επίσης και υψηλή διαβάθμιση των γκρι τόνων (D-max) για τις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις σας. Μέγιστη αντοχή 100+ χρόνια.

Fine Art Χαρτιά & Καμβάς
Large Format

Large Format

Μεγάλου μεγέθους εκτυπώσεις

Μεγάλου μεγέθους εκτυπώσεις. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, στους εκτυπωτές, τα μελάνια και τα υλικά, στην Prolab μπορούμε να τυπώσουμε τα ψηφιακά σας αρχεία σε μια πληθώρα εμπορικών υλικών.

Η εκτύπωση "Large Format" καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των πιο απαιτητικών επαγγελματιών που ασχολούνται με τη διακόσμηση δημόσιων, εμπορικών και ιδιωτικών χώρων.

Το αποτέλεσμα της ψηφιακής εκτύπωσης μιας φωτογραφίας ή γραφικού σχεδίου σε μεγάλο Format δημιουργεί ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στις διαστάσεις του επαγγελματικού ή προσωπικού σας χώρου.

Υλικά Εκτύπωσης